expLOSIV.pl Bulletin Board

[ Zaznacz wszystkie Forum jako przeczytane ]

[ Twój Profil ] [ Rejestracja ] [ Kalendarz ] [ Nasi Użytkownicy ]
[ Pomoc ] [ Szukaj ] [ Strona główna ] [ Wyloguj ] [ Zaloguj ]
expLOSIV.pl Bulletin Board expLOSIV.pl Bulletin Board > Gry komputerowe > Need For Speed Series > problem w NFSU 2 !

Przejdź do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości pierwsza nieprzeczytana wiadomość
Pokaż wersję do druku
Wyślij znajomemu!
Otrzymuj uaktualnienia tematu

Poprzedni Temat     Następny Temat
Autor
Temat    Załóż nowy temat     Wyślij odpowiedź
Sosik
.

Klan:
Miasto: Cz-wa
Na forum od: 17.04.2003
Link: #803075
problem w NFSU 2 !

Witam!
Nie wiedziałem gdzie to napisać , ale to problem związany tylko z gierą wieć pisze tu ! Jeśli to nie miejsce to przenieście !

A teraz przechodze do problemu! Kiedyś włączyłem sobie nfs'a i okazało się że zresetowały mi się settings'y ! Tak więc i konfiguracja klawiszy! Wszystko poustawiałem od nowa ale jednego sie nie da z menu ustawić , a mianowice wejście do mene podczas gry ! Jak można domyślić bez tego nie da się wręcz grać :/! Czy ktoś wie jak to zliwidować , może wie w jakim folderze jest plik configowy , albo wogóle sposób jak zdefiniowac ten klawisz ! Z góry dzięki , pozdro

P.S.
Wersja 3 obrazowa ! Patch 1.1 installed !

| Zgłoś wiadomość Moderatorowi | IP: Logowany |

Sosik nie przegląda obecnie forum New Post 17-12-2004 19:15
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: Sosik Wyślij maila do użytkownika: Sosik Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: Sosik Odwiedź stronę domową użytkownika: Sosik Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: Sosik Dodaj użytkownika Sosik do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
kenNY
faith.

Klan:
Miasto: cr7
Na forum od: 23.06.2002
Link: #803745
Quick reply icon  

jest juz chyba patch 1.3, sprobuj go zainstalowac
ja juz usunałem tą gre bo mi sie znudzila

kenNY nie przegląda obecnie forum New Post 18-12-2004 12:00
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: kenNY Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: kenNY Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: kenNY Dodaj użytkownika kenNY do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
Pitol
JA CHCEM DO CYWILA :D

Klan: Wojsko Polskie | iqt
Miasto: Gliwice
Na forum od: 05.06.2002
Link: #804010
Quick reply icon  

ja mam mianowicie taki problem mam 47% gry niemam już nic na mapie poza sklepami i nie wiem co zrobić żeby mozna było dalej sie bawić ;/

Blue_Dog.iqt (18:22)
nie widzialem plam po spermie
btw
wez to zamocz w wodzie czy cos
Azrael.iqt (00:42)
a wiszą Ci winogrona jak u starych kobiet ?

Pitol nie przegląda obecnie forum New Post 18-12-2004 15:49
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: Pitol Odwiedź stronę domową użytkownika: Pitol Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: Pitol Dodaj użytkownika Pitol do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
dInO
Just plz get a life!

Klan:
Miasto: Gdynia
Na forum od: 30.04.2003
Link: #804160
Quick reply icon  

pitol musisz miec bodajcze 6 gwiazdek dostaniesz jakies tam dvd chyba i jedziesz dalej
jezeli to nie to to niewiem ! :d

dInO nie przegląda obecnie forum New Post 18-12-2004 17:35
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: dInO Wyślij maila do użytkownika: dInO Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: dInO Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: dInO Dodaj użytkownika dInO do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
Sosik
.

Klan:
Link: #804167
Quick reply icon  

Właściwie można by zrobić z tego topic zbiorczy ! Związany z problemami w wyżej wymienionej gierce ! Także apeluje do ADMINA o zmianę nazwy tematu na PROBLEMY W NFSU 2 =)! pozdrawiam

P.S.
Problem już rozwiązałem !

Sosik nie przegląda obecnie forum New Post 18-12-2004 17:43
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: Sosik Wyślij maila do użytkownika: Sosik Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: Sosik Odwiedź stronę domową użytkownika: Sosik Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: Sosik Dodaj użytkownika Sosik do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
Pit3r
Moderator

Klan: =T.G.U=
Miasto: Nysa
Na forum od: 26.07.2004
Link: #807511
Quick reply icon  

jesli rozwiazales to napisz jak moze ktos inny z teg o skorzysta z gory dziekuje

Pit3r nie przegląda obecnie forum New Post 21-12-2004 18:44
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: Pit3r Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: Pit3r Odwiedź stronę domową użytkownika: Pit3r Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: Pit3r Dodaj użytkownika Pit3r do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
Sosik
.

Klan:
Link: #807701
Quick reply icon  

Heh ja po prostu w Options > Controller czy coś takiego zrobiłem "return to deafult" ! Ale ta opcja nazywa sie po prostu Pause i w menu ustalania klawiszy jest to ostatnia pozycja !

Sosik nie przegląda obecnie forum New Post 21-12-2004 21:17
Ojciec
....It's time 2 change...

Klan: [iF] und bT Warrior
Miasto: MiastoDuchów NL
Na forum od: 05.11.2005
Link: #1064041
Quick reply icon  

@Pitol

Opcja Blacklist i tam bedziesz miał jeszcze jakies nieprzejechane wyscigi

Potem zosteje ci tylko czekac az ktos zadzwoni

Ojciec nie przegląda obecnie forum New Post 31-12-2005 11:42
Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika: Ojciec Wyślij maila do użytkownika: Ojciec Kliknij aby wysłać wiadomość prywatną do użytkownika: Ojciec Zobacz wiadomości wysłane przez użytkownika: Ojciec Dodaj użytkownika Ojciec do listy przyjaciół Odpowiedź z cytatem Wyedytuj/Usuń wiadomość
Czas podawany w CET. Aktualny czas: 02:26.    Załóż nowy temat     Post A Reply

Przejdź do:    [ góra ]
Poprzedni Temat     Następny Temat

Zasady Forum: