mspider
PuszekOkruszek

Klan: TGU, eR, eL, retired
Miasto: Biała Podlaska
Na forum od: 30.09.2002
Link: #1459582
|
Re:
Cytat: Wiadomość oryginalnie wysłana przez: Hazel
Nie sądze by kupił A3 i od razu naprawiał. Zauważyłem że na tym forum co kto sie zapyta o jakiś samochód to od razu nie bo to sie jebie to sie jebie i tamto :> Czy nowsze samochody są mniej perfekcyjnie wykonane? Ja jezdze 18 letnim e34 i jedyne co padło przez kilka ostatnich lat to pompka paliwowa. Nie chce mi sie wierzyć by nowsze samochody sie aż tak psuły.
- To jak coś znowu napiszesz to zapoznaj się z tematem tj. np. cena i co za to można kupić to zaczniesz sądzić.
- Lepiej jak ktoś napisze, że coś się jebie niż będziemy robić ludziom wodę z mózgów, że wszystkie samochody są perfekcyjne.
- Tak samochody nowe są gorzej wykonane, a już zwłaszcza BMW i Mercedes. Nie wierzysz zapytaj się kogoś nieoficjalnie w serwisach autoryzowanych to się dowiesz. Tylko Ty pewnie nigdy w nim nie byłeś i swoje teorie o psuciu wysnuwasz z garażu majstra antka.
|